Hoppa till innehåll
Abonnemange » Prenumeration med premie (tidning)

Prenumeration med premie (tidning)

En fin rabatt i kombination med en premie – är det inte det bästa i hela världen? Ja, vi håller med dig! Därför har vi gjort det enkelt och samlat alla tidningsprenumerationer med premie (inklusive rabatter).

Men, hur kommer det sig att Abonnemange berättar om det här? Även det är ganska enkelt – vi älskar alla typer av prenumerationer och abonnemang. Och ska såklart berätta om alla, även fast det gäller mer klassiska saker som fysiska tidningar snarare än mobilabonnemang.

Hur får jag en premie?

Att hämta en premie eller gåva i samband med att man tecknar en ny prenumeration på en tidning är väldigt enkelt. Det första du behöver göra (så länge köpet ska ske online) är att bläddra bland olika kampanjer på nätet. Det vi har gjort är att sammanställa alla dessa, så du själv slipper leta runt.

När du har hittat en kampanj som verkar intressant är det viktigt att man tydligt läser igenom vad erbjudandet innebär. Låt oss använda ett exempel från Tara: ”5 nr av Tara för endast 199 kr + Sommarkit från Oriflame”.

I exemplet ovan från Tara antyder erbjudandet att man får ett sommarkit från Oriflame som premie, utöver prenumerationen man köper. Det första man ska kontrollera innan beställning är det totala värdet (som oftast framgår). Då ser du hur stort värdet på din produkt som du får gratis faktist är.

Vidare ska man alltid kontrollera om det är någon frakt som tillkommer. Eftersom premie oftast är en produkt kan den behöva skickas separat, vilket kan vara förankrat med att du behöver betala en frakt.

Till sist ska du såklart kontrollera vilken tidningsprenumeration du signar upp på. Oftast är det ett par nummer som ingår till erbjudandet och därefter en viss kostnad varje månad för nya tidningar.

Om alla dessa punkter känns ok och du fortfarande tycker erbjudandet är attraktivt är det bara att beställa. Du fyller vanligtvis i dina uppgifter som namn, adress och personnummer. Därefter behöver du betala för erbjudandet och här har de flesta leverantörer enkla varianter som Klarna, Swish och vanliga bankkonto.

Vanliga tidningar som erbjuder premie

Att erbjuda en premie tillsammans med en tidningsprenumeration är hur vanligt som helst – och de flesta tidningar gör så. De som är absolut frekventast är exempelvis Damernas värld, Sköna hem, Amelia och Tara.

Inom andra kategorier som t.ex. män uppskattar mer är tidningar som PC-tidningen, Teknikens Värld och Aktiv träning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *