Hoppa till innehåll

Tellus mobil

Tellus Mobil erbjuder mobilabonnemang vare sig du vill teckna ensamt, till hela familjen eller som senior. Samtidigt värnar de om miljön och planterar antingen ett nytt träd per kund eller rensar 1 kg skräp från haven.

Tellus mobil logo

Tellus mobil

  • Ingen bindningstid eller uppsägningstid
  • Bra erbjudanden
  • Familjeabonnemang

No results found.

Om Tellus

Tellus är en mobiloperatör som ägs av +46 Sverige AB. De har 5 befattningshavare i styrelsen och har sitt huvudsäte i Stockholm. Deras vision är att erbjuda enkel och smidig mobiltelefoni samtidigt som de bidrar till en klimatsmart och hållbar värld.

Erbjudna tjänster hos Tellus

Hos Tellus kan du som privatperson köpa följande tjänster:

  • Mobilabonnemang
  • Familjeabonnemang
  • Mobilt bredband

Täckning

Tellus använder mobilnät av Tele2 vilket är en fördel eftersom de täcker 99,9 procent av Sveriges befolkning. Sannolikheten är därför hög att du alltid kommer vara uppkopplad med Tellus mobilabonnemang.

Tellus abonnemang

De vanliga abonnemangen som du kan teckna enskilt är 6 st och inkluderar surf mängder från 1-100 GB.

Först finns det 2 abonnemang med mycket låg surf mängd. Det är antingen 1 eller 2 GB samtidigt som det är mycket begränsat med samtal och SMS. För 1 Gb får du betala 5 kr först månaden och efter 45 kr och för 2 GB 15 kr första månaden och efteråt 85 kr. Dessa abonnemang passar dig som använder mobilen ytterst lite både för att surfa och ringa samtal.

När det kommer till lite mer traditionella abonnemang finns det 4 stycken att välja mellan. Det minsta är 5 GB surf och har fria samtal, SMS och MMS. Detta abonnemanget kostar dig 25 kr första månaden och efteråt 145 kr/månad.

Vill du ha mer surf går det att välja mellan 15, 30 eller 100 GB. Alla dessa kostar också 25 kr för första månaden och efter kostar 15 GB 195 kr, 30 GB 245 kr och 100 GB 345 kr.

Rabatt för seniorer

Är du över 55 år går det att välja mellan abonnemangen ovan, men till rabatterade priser. De vanliga fyra abonnemangen ovan som vi nämner får du 50 kr rabatt i månaden på.

 

Fördelar med Tellus

Det finns vissa fördelar med att välja Tellus på grund av deras villkor. Vi har samlat en lista med fördelarna nedan:

  • Ingen uppsägningstid
  • Värnar om miljön
  • 4G och wifi-samtal för alla abonnemang
  • Bra täckning

Tellus kundtjänst

Om du vill komma i kontakt med Tellus kan du göra detta genom att ringa dem mellan 09-17 på vardagar, alternativt mejla. De har även en chatt-funktion på deras hemsida, där behöver du en Facebook profil för att kunna chatta.

Tipsa vännerna om Tellus Mobil

Du kan även sänka din månadsavgift genom att tipsa vänner om att skaffa ett Tellus abonnemang. För varje ny kund som du refererat får du nämligen en månad gratis av ditt abonnemang. Ett enkelt sätt att spara in pengar om du är nöjd med mobiloperatören.

Innehåll i guiden: