Hoppa till innehåll

Chili mobil

Chili Mobil är en mobiloperatör som alltid erbjuder fri surf och istället väljer du som kund hastigheten på surfen, vilket påverkar din månadskostnad. De erbjuder mobilabonnemang till både privatpersoner och till företag samt bredband och en mobilförsäkring.

Chili mobil logo

Chili mobil

 • Ingen bindningstid
 • Alltid fri surf
 • Vän-rabatt

Alla abonnemang hos Chili mobil (1)

  Bästa mobilabonnemanget budget
  Chili Fri Surf (Upp till 1 Mbit/s) logo

  Chili Fri Surf (Upp till 1 Mbit/s)

  Läs mer
  Fria samtal
  Fri surf
  129 kr
  Abonnemanget
  Fria SMS: Ja
  Fria samtal: Nej
  Fri Surf: Ja
  Spara surf: Nej
  Surfmängd att spara:
  Surf inom EU: Ja
  Surfhastighet: Ingen begränsning
  Operatör
  Mobilnät: Tre
  E-sim: Nej
  Pris
  Startavgift: kr
  Månadsavgift: 129 kr
  Kampanjpris: kr
  Bindingstid: 0 mån

  Expertkommentar

  För endast 129 kr i månaden får du fri surf i Sverige samt fria sms och samtal. Begränsningen är att surfhastigheten endast uppgår till 1 Mbit/s, men om detta inte är en viktig faktor för dig är detta mobilabonnemang en bra match.

Om Chili Mobil

Chili Mobil grundades nyligen och är en helt oberoende mobiloperatör, men med flera års erfarenhet inom telekom. Deras vision liknar andra utmanare genom att satsa på att vara helt digitala och att inte ha långa bindningstider för dig som kund. Det som gör att Chili Mobil står ut bland konkurrenter är deras upplägg för mobilabonnemang och prissättningen på dem, mer om det nedan.

Tjänster hos Chili Mobil

Likt många andra mobiloperatörer erbjuder Chili Mobil både mobilabonnemang och mobilt bredband. Du som student och senior får också förmånliga priser på samtliga tjänster.

 • Mobilabonnemang (privat & företag)
 • Mobilt bredband
 • Mobilförsäkring

Abonnemang hos Chili Mobil

Som sagt har alla kunder fri surf oavsett vilket Chili Mobil abonnemang de skaffar. Som kund kan du däremot välja mellan olika hastigheter som har olika prisklasser. Det går att välja mellan dessa olika hastigheter:

 • 1 Mbit/s – kostar 129 kr/månad
 • 10 Mbit/s – kostar 299 kr/månad
 • 100 Mbit/s – kostar 349 kr/månad
 • ”Full fart” – kostar 399 kr/månad

 

Förutom dessa fyra mobilabonnemang privat går det även att välja till Viaplay till det sista abonnemanget ”full fart”. Full fart innebär att surfhastigheten överstiger 100 Mbit/s och att du har tillgång till 5G. Tillägget med Viaplay kostar 50 kr mer per månad, vilket är billigare än om du skulle köpa den tjänsten separat.

Chili mobil rabatt

Förutom att du får ett billigare pris om du är senior eller student kan du även sänka ditt pris genom att värva vänner. Genom att någon nämner ditt telefonnummer vid tecknande av mobilabonnemang hos Chili, får både du och den värvade personen 20 kr rabatt per månad. Du kan nyttja detta tills kostnaden är 0 kr.

Täckning

Även om Chili är en fristående mobiloperatör använder Tres mobilnät, vilket är ett omfattande mobilnät. Men, dubbelkolla alltid att täckningen är bra där du bor innan du tecknar ditt mobilabonnemang.

Mobilförsäkring

Nyligen har Chili Mobil även lanserat en mobilförsäkring till alla mobiler. Försäkringen kostar 69 kr/månad och det är alltså samma pris oberoende på vilken mobil och årsmodell du har. Mobilförsäkringen går nu endast att tecknas av dig som har ett mobilabonnemang hos Chili Mobil. Skulle skadan vara framme så har du en självrisk på 500 kr.

Du får nu första månaden gratis när du tecknar försäkringen och du täcks för:

 • Tapp och fallskador
 • Spricka på skärm, kamera eller baksidan
 • Fuktskada
 • Mekaniska fel och elektriska fel
 • Maskinskada

Vanliga frågor

Är Chili abonnemang bra?

Enligt oss på Abonnemange är Chili ett bra abonnemang, detta för att du kan få fri surf samt fria samtal och sms till ett bra pris. Vi anser också att utmanare som konkurrerar med de stora mobiloperatörerna ofta har bra erbjudanden som du kan ta del av.

Vem står bakom Chili mobil?

Chili Mobil är ett fristående aktiebolag med 3 personer i styrelsen.

Vilket nät går Chili i?

Chili använder mobilnät av Tre.

Hur fungerar Chili stugabonnemang?

Med Chili stugabonnemang har du som vanligt fri surf, men du kan starta och stoppa abonnemanget när du vill. De tar endast ut en startavgift (engångsavgift) på cirka 300 kr, sedan betalar du 19 kr per dag du har det igång.

 

Innehåll i guiden: