Tele2

Tele2 är ett stort och välkänt företag i Sverige som säljer mobiler och mobilabonnemang. De erbjuder även TV och streaming-tjänster och är i framkant när det kommer till snabbt nätverk och 5G.

Till Tele2 →

Mobilabonnemang från Tele2

Tele2s mobilabonnemang har alla 5G vilket är det senaste och snabbaste alternativet. De fokuserar även mycket på obegränsat med surf och att det ska finnas snabb nätverksanslutning. Du kan se alternativen från Tele2 nedan, passar inget bör du kolla in vår topplista över mobilabonnemang istället.

Begränsad mängd data

Det finns 2 olika alternativ att välja till när det kommer till begränsad mängd data. Det är antingen 5 eller 10 GB och självklart ingår även fria samtal samt SMS och MMS. När du reser utomlands följer all din surfmängd med om du reser inom EU.

  • 5 GB – 249 kr/månad
  • 10 GB – 299 kr/månad

 

Obegränsat med data

För dig som vill ha obegränsat med surf så finns det tre olika abonnemang att välja mellan. Det som skiljer de åt är hastigheten du kan surfa på och mängden utomlandssurf men även extra funktioner.

Skillnaden i hastighet är att ”obegränsat snabb” låter dig surfa i 100 Mbit/s medan ”snabbare” ger dig 250 Mbit/s och ”snabbast” 1000 Mbit/s. De passar därför olika bra beroende på vad du planerar att göra med abonnemanget. Planerar du att använda stora mängder surf samtidigt kan det krävas högre hastigheter men för de allra flesta räcker ”snabb” tillräckligt.

  • Snabb – 399 kr/månad och det ingår 30 GB surf inom EU och obegränsat i Sverige
  • Snabbare – snabbare hastighet och mer utomlandssurf för 499 kr/månad
  • Snabbast – 599 kr/månad och ingår den snabbaste surfen och allt övrigt

 

Spara pengar som familj

Är ni flera i familjen som behöver abonnemang passar det utmärkt med ett familjeabonnemang. Det fungerar på så sätt att du först väljer ett av de obegränsade abonnemangen ovan och sen lägger till antalet familjemedlemmar. För varje familjemedlem som du lägger till kostar det 199 kr/månad extra.

Enligt oss på Abonnemange så är detta ett billigt alternativ då det innebär att familjemedlemmarna får ta del av ett abonnemang till ett betydligt lägre pris än vanligt. Det passar extra bra till dig som har en större familj.

 

Kundtjänst och omdömen

Kundtjänsten på hemsidan består av vanliga frågor som de besvarat. För de allra flesta räcker dessa frågor och svaren för att lösa problemet. Det går även att ringa upp Tele2s kundtjänst eller skicka ett mail om du skulle behöva ytterligare hjälp.

Tidigare omdömen är inget Tele2 skryter om. De har nämligen endast 1,3/5 baserat på 1300 omdömen hos Trustpilot, vilket klassas som ”mycket dåligt”. Kunder tar upprepande upp brytande och dålig uppkoppling som problem samtidigt som priser höjs utan förvarning.