Tre

Tre är en stor mobiloperatör i Sverige som erbjuder alla tjänster du kan tänka dig. De har även börjat med täckning för 5G i de största städerna och utökar ständigt till fler områden.

Till Tre →

Abonnemang hos Tre

När det kommer till mobilabonnemangen finns det 4 att välja mellan hos Tre.se. De varierar i mängden surf de erbjuder och passar därför olika till olika personer. I listan nedan kan du se alla abonnemangen samt priset:

  • Familjeabonnemang – 99 kr person du lägger till på ditt nuvarande abonnemang
  • Obegränsat – Surfa så mycket du vill för 399 kr/månad
  • 20 GB – 299 kr/månad
  • 5 GB – Surfar du mindre kan detta räcka för endast 199 kr/månad

 

Surfhastighet hos Tre

Det går även att välja surfhastighet på ditt mobilabonnemang hos Tre. Som standard har du 3Snabbare vilket ger dig 250 Mbit/s men för 49 kr/månad kan du få hela 1000 Mbit/s. För att kunna uppgradera behöver du dock befinna sig i områdena där 5G finns tillgängligt.

 

Övriga tjänster

Som sagt erbjuder Tre flertalet tjänster. Bland annat har de samlat de nyaste mobilerna och har flera mobiler med abonnemang från Apple, Samsung, Xiaomy och Sony.

Det går även att köpa både inomhus och utomhus router hos Tre med antingen 4 eller 5G. 5G bredbandet ska fungera som fiber fast utan sladdar och krångel. Detta passar utmärkt till större familjer där många är inne och surfar samtidigt.