Comviq

Comviq är ett av Sveriges populäraste teleoperatörer. De erbjuder abonnemang för studenter, seniorer och även kontantkort. Nätet täcker stora delar av Sverige och har mycket goda omdömen.

Till Comviq →

Om Comviq

Comviq grundades 1981 av den kända entreprenören Jan Stenbeck. Redan då hade man en grandios vision om att erbjuda billiga och säkra telefonabonnemang till det svenska folket. Man var bland annat först ut med att erbjuda fria samtal under kvällar och helger.

Sedan 1997 är man en del av Tele2 och verksamheterna opererar ihop. Under en lång perioden var det endast så att Comviq sålde kontantkort och Tele2 stod för mobilabonnemang. Idag är det annorlunda samtliga tjänster finns hos båda.

Täckning

Comviq ingår i Tele2 och Telenor. De har en maxhastighet på 100 mbit/s och har en ”mycket god täckning” över hela landet. Idag är det 5G och 4G som är mest aktivt och 3G-nätet håller sakta men säkert på att plockas ner.

Comviq Tanka

För att tanka på ditt kontantkort hos Comviq besöker du deras tjänst: Tanka med Comviq. Det är mycket enkelt och uppdelat i tre steg. Det första är att du anger ditt telefonnummer, sedan hur mycket du önskar fylla på och avslutningsvis betalningsmetod.